Wie zijn we

Neem vandaag nog contact met ons op.
Wij zijn hier om je te helpen!

Christoph Muys
Christoph MuysZaakvoerder

Met een boekhoudkundige opleiding en twintig jaar ervaring in de banksector kent Christoph Muys de financiële wereld op zijn duimpje. Strategisch denken en netwerken met fondsbeheerders behoren tot zijn belangrijkste competenties. Vanuit het kantoor in Hamme, maakt hij het Oost-Vlaamse publiek warm om de kaart te trekken van volledig onafhankelijk beleggen. Wanneer hij eventjes pauzeert, kun je hem vaak terugvinden op een klimmuur, of in extremis, bengelend aan een touw in de Alpen op een hoogte waar de gemiddelde mens voor bedankt.

Senne De Wolf
Senne De WolfMedewerker

Waar het publiek vroeger op zijn gemak was wanneer er een dokter in de zaal zat, dan vraagt men nu beter meteen of er ook een IT’er aanwezig is. Senne De Wolf is op dit gebied onze sterkhouder, iemand voor wie sociale media geen enkel geheim bevat. Als jongste van de groep is hij een onontbeerlijke factor voor Rechtuit lnvest en houdt hij de vinger aan de pols over wat reilt en zeilt onder de jongere generatie. Samen met een sterke interesse in financiële markten, helpt dit ons op weg om bepaalde technologische fondsen beter te kunnen begrijpen. Onthaasten doet hij het liefst met een goede portie Airsoft.

Matthias Vandezande
Matthias VandezandeZaakvoerder

Afgestudeerd als historicus, maar met een ganse rist opleidingen in economie en beleggingen, besliste Matthias Vandezande na 20 jaar ervaring als beursanalist en zelfstandig bankkantoorhouder om de kaart van het onafhankelijk beleggen te trekken. Zijn specialiteiten liggen bij macro-economie, financiële analyse en (geo)politiek. Vanuit Torhout zal hij de West-Vlamingen de voordelen van onze aanpak tonen. Tijdens zijn vrije tijd houdt hij van een goed boek, maar eveneens van muziek die zijn omgeving bestempelt als ‘lawaai’.

Stuur ons een bericht

Quick Contact

Wij helpen je graag verder

Neem vandaag nog contact met ons op.

Maak een afspraak