Waarom Rechtuit Invest

KennisExpertiseOnafhankelijkheidBetrouwbaar

De naam ‘Rechtuit Invest’ omarmt waar wij voor staan. Zonder al te veel franjes zoeken we voor u naar de beste financiële beleggingen. We vertellen helder wat goed en minder goed is voor uw portefeuille en wat het u zal kosten. Bij ons geen product van de week, maar enkel datgene wat bij u past. Het verschil in rendement dat dit oplevert, vloeit rechtstreeks naar u.

Wij engageren ons rechtuit voor het beheer van uw vermogen.

U hebt hard voor uw vermogen gewerkt of bent het nog aan het opbouwen. Maar werkt dit vermogen wel voor u?

De hoge inflatie knaagt momenteel aan de waarde van uw spaargeld. Een alternatieve aanpak is noodzakelijk, want momenteel bevinden spaarboekjes en termijnrekeningen zich in een comateuze toestand. Bij Rechtuit Invest gaan we het engagement aan om uw vermogen op een volledig onafhankelijke manier te beheren.

Elke financiële instelling heeft zijn eigen verhaal en visie. Bij uw bank krijgt u slechts advies over de eigen producten en visies omdat dit nu éénmaal de meeste winst voor hen oplevert. Het kan echter beter. Via een set vooraf bepaalde parameters selecteren wij de beste fondsen van verschillende beheerders en combineren die tot een logische, actieve portefeuille.
Bij ons dus geen product-van-de-maand waar vooral de uitgevende instelling beter van wordt, maar beheer in functie van u, de klant.

Stuur ons een bericht

Quick Contact

Wij helpen je graag verder

Neem vandaag nog contact met ons op.