Voor wie

Wij wensen het cliché te doorprikken dat beleggen enkel geschikt is voor zeer vermogende mensen. Investeren kan u bij ons reeds vanaf een éénmalige inbreng van 1200 euro en een maandelijkse recurrente storting van 100 euro.

Hebt u al een vermogen en bent u niet onder de indruk van de minimale rente die uw spaarboekje oplevert? Stelt u zich ook vragen over uw toekomstige wettelijk pensioen? Maakt u zich ook zorgen over het steeds duurder wordende leven en de invloed dat dit heeft op uw spaargeld? Terecht. Praat erover met ons.

Of misschien bent u in een levensfase aangekomen waar u enkele geliefden wil begunstigen, maar
nog steeds controle wil uitoefenen. Tegelijk wenst u iets te doen aan de hoogte van de toekomstige
erfbelasting. Een levensverzekeringscontract, aangepast aan uw risicoprofiel, biedt hier de ideale
oplossing voor.

Voor wie fiscaal wenst te sparen bieden wij pensioen- en langetermijnsparen aan.

Anderzijds kunt u bij ons ook terecht voor de beleggingen van uw vennootschap. Wij werken graag via de unieke formule van Branche 6 (TAK 6) die verschillende voordelen oplevert ten opzichte van de klassieke formules zoals DBI of TAK 26. Ga voor extra keuze en doe uw boekhouder een plezier door deze makkelijk te verwerken oplossing te proberen.

Ondernemers en vrije beroepers kunnen bij ons terecht voor VAPZ en IPT. Steeds werken wij volgens dezelfde onafhankelijke filosofie.

Stuur ons een bericht

Quick Contact

Wij helpen je graag verder

Neem vandaag nog contact met ons op.

Maak een afspraak